www.vesna-acurec.ro / +40 740168842 / office@vesna.ro

cine suntem

VESNA

Grupul VESNA are peste 11 ani de experienta in domeniul acumulatorilor si bateriilor. Suntem una dintre cele mai mari companii care activeaza pe piata colectarii, sortarii si reciclarii bateriilor deseu din Romania, cu peste 5000 tone gestionate anual. Aria de acoperire inglobeaza toate judetele tarii iar tehnica logistica detinuta ne permite colectarea efectiva in orice cantitate, din orice locatie.
Autorizatiile de functionare, de transport si colectare emise de institutiile abilitate valideaza interesul pe care il acordam respectarii prevederilor legislative actuale si implicit activitatii pe care o desfasuram.

VESNA Reciclare, parte a grupului de companii VESNA, cu sediul in Cluj-Napoca, Romania, are ca specializare managementul sistemului de gestionare a deseurilor de acumulatori si baterii.

VESNA Reciclare impreuna cu VESNA Transport asigura eficientizarea procesului de colectare si transport autorizat de deseuri de acumulatori si baterii si construirea unui sistem unitar de gestiune.

Eforturile noastre se concentreaza pe mentinerea unei bune functionari a sistemului si adaptarea lui permanenta la normele legislative din Romania si UE, astfel incat sa oferim colaboratorilor nostri servicii specializate de calitate. Mai mult, depunem eforturi constante in optimizarea procesului de colectare, monitorizare si transport, in vederea indeplinirii obiectivelor de colectare si depasirii performantelor anilor precedenti.

Portofoliul VESNA e format din numerosi colaboratori precum: Monbat, Rombat SA, CCR Rebat SRL, Ecotic etc si de clienti (preluarea responsabilitatii) ca: Autonet, Carpatlift, GTO, Hornbach, Electrogrup, Philip Morris International, Esselte, Farmexim si altii.

Cifrele din 2019

1
Transporturi

gestionate in 2019

1
mii

deseuri de baterii si acumulatori colectati

1 %
acoperire nationala